Logo Amsterdam - West
Kennisgeving ontwerpbestemmingsplan Kolenkitbuurt Blok 5, ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluidhinder

Het dagelijks bestuur van stadsdeel West maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Kolenkitbuurt Blok 5 en het bijbehorende ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluidhinder vanaf 19 juli 2012 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage liggen bij het loket Vergunningen van het stadsdeelkantoor, Bos en Lommerplein 250 te Amsterdam, geopend op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluidhinder zijn digitaal beschikbaar via

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0363.E1202BPSTD-OW01 of

http://www.west.amsterdam.nl/wonen_en/bestemmingsplannen

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een nieuw te bouwen wooncomplex. Het plangebied wordt globaal begrensd door de Wiltzanghlaan in het noorden, het wandelpad tussen de Wiltzanghlaan en de Leeuwendalersweg in het oosten, de Leeuwendalersweg in het zuiden en de spoorsloot in het westen.

Gedurende de termijn van terinzageligging kan eenieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de stadsdeelraad.

Gedurende de termijn van terinzageligging kunnen belanghebbenden over het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluidhinder schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij het dagelijks bestuur van het stadsdeel.

Schriftelijke zienswijzen kunt u zenden naar Stadsdeel West, t.a.v. afdeling Ruimtelijke ordening en grondzaken Postbus 57239, 1040 BC Amsterdam. Voor mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch een afspraak maken met Marcel Zwaagman van de afdeling Ruimtelijke ordening en Grondzaken (020-2530173).

Amsterdam, 18 juli 2012

Het dagelijks bestuur van stadsdeel West, Stadsdeelsecretaris F. Claasen.

Voorzitter van het Dagelijks Bestuur, M. Kuitenbrouwer.

Naar boven