Logo Heemskerk
Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning Heemskerk Marquettelaan 34

Ter inzage ontwerpbeschikking omgevingsvergunning voor het verbreden van sloten ten behoeve van het vergroten van de waterbergingscapaciteit Marquettelaan 34, plaatselijk bekend kasteel Marquette, gedeelte Schulpweide te Heemskerk

Burgemeester en wethouders van Heemskerk maken ingevolge paragraaf 3.3. van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij het voornemen hebben een omgevingsvergunning te verlenen.

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het afgraven van gronden ter verbreding van sloten, afwijken van het bestemmingsplan, tijdelijk plaatsen van een bouwbord en het wijzigen van de parkaanleg behorende bij het monument t.b.v. het realiseren van waterberging aan Marquettelaan 34 te Heemskerk.

Teneinde medewerking te kunnen verlenen aan voornoemde activiteiten zijn B & W voornemens om op grond van artikel 2.1, lid 1, sub c, juncto artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo vergunning te verlenen met een afwijkingsbesluit van het bestemmingsplan.

De aanvraag en het ontwerpbesluit met de ruimtelijke onderbouwing en de overige bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken van 26 juli tot en met 5 september 2012 ter inzage in het gemeentehuis.

Gedurende deze termijn kan eenieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze kenbaar maken bij het college van B & W. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het bureau Vergunning en handhaving, telefoon (0251) 256 777. Zienswijzen worden meegewogen bij de verdere besluitvorming.

Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Naar boven