Logo Enkhuizen
Bekendmaking ontwerp-omgevingsvergunning en ontwerp-verklaring van geen bedenkingen ‘Molenweg 3B te Enkhuizen’

Burgemeester en wethouders van Enkhuizen maken bekend dat zij van plan zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor het uitbreiden en verbouwen van een winkel/bedrijfsruimte, inclusief het realiseren van een 1e verdieping met kapconstructie ten behoeve van een 1 slaapkamerappartement en dakterras met hekwerk aan de Molenweg 3B te Enkhuizen. Het perceel is kadastraal bekend gemeente Enkhuizen, sectie D, nr. 3571 (deels).

Omdat het bouwplan in strijd is met het geldende bestemmingsplan ‘Centrum’ wordt deze omgevingsvergunning voorbereid met de uitgebreide procedure als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3º van de Wet algemenen bepalingen omgevingsrecht.

Inzage: De aanvraag om een omgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen (afgegeven door de gemeenteraad op 12 juni 2012) liggen vanaf donderdag 19 juli 2012 gedurende zes weken ter inzage bij het Servicepunt in het Stadskantoor, Hoogstraat 11 te Enkhuizen op werkdagen van 9.00 tot 16.00 uur. De stukken zijn tevens te raadplegen via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl met planid NL.IMRO.0388.BPMolenweg3b-on01.

Zienswijze: Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder over de ter inzage gelegde stukken naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Enkhuizen, Postbus 11, 1600 AA Enkhuizen. Mondelinge zienswijzen kunnen op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur bij het Loket Bouwen & Wonen in het Stadskantoor naar voren worden gebracht.

Wij wijzen u erop dat te zijner tijd tegen de definitieve omgevingsvergunning geen bezwaar kan worden gemaakt. Als de omgevingsvergunning is verleend kunnen alleen belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend, beroep instellen bij de rechtbank Haarlem.

Naar boven