Logo Loppersum
Kennisgeving besluit: Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Loppersum maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

het handelen in strijd met regels van ruimtelijke ordening aan de Bedumerweg 43 te Stedum bestaande uit:het gebruiken van gronden/bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan (art. 2.1 lid 1 sub c Wabo) voor het opzetten van een zorglocatie op het perceel en het aanleggen van een dierenweide en een dorpstuin.

Locatie : Bedumerweg 43 te Stedum

Type : omgevingsvergunning

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 17 juli 2012 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis te Loppersum. Het plan is op de volgende manieren in te zien:

  • op papier tijdens de openingsuren bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Molenweg 12 te Loppersum;

  • digitaal als PDF-bestand op de gemeentelijke website www.loppersum.nl onder de rubriek ‘Actueel → aanvragen en vergunningen → verleende omgevingsvergunningen (uitgebreide procedure)’;

  • digitaal via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen dit besluit kan binnen zes weken vanaf de ter inzage legging beroep worden aangetekend door belanghebbenden. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet.

Naar boven