Logo Lelystad
Verlening omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen (dossiernr. L20110120H)

Het college van de gemeente Lelystad maakt bekend dat zij hebben besloten om een omgevingsvergunning te verlenen voor de opgerichte op- en overslag en het gedeeltelijk kappen van een windsingel op het perceel Zeeasterweg 19. Op deze aanvraag is de uitgebreide procedure van toepassing als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3o Wabo, waarvoor een verklaring van geen bedenkingen (vvgb) van de gemeenteraad nodig was. De vvgb is door de gemeenteraad verleend op

10 juli 2012.

De omgevingsvergunning is voorbereid volgens afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Dat betekent dat de ontwerp-omgevingsvergunning en de ontwerp-vvgb vanaf 10 mei 2012 tot en met 20 juni 2012 ter inzage hebben gelegen. Tijdens deze periode is een zienswijze ingediend. De besluiten zijn echter ongewijzigd vastgesteld.

De omgevingsvergunning en de vvgb met de daarbij horende stukken kunnen op afspraak worden ingezien bij de stadswinkel op Stadhuisplein 2 te Lelystad. Voor nadere informatie kunt u terecht bij de stadswinkel, telefonisch bereikbaar onder nummer 140320.

Degene die tijdig zijn zienswijze kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, kan binnen zes weken na bekendmaking een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Zwolle-Lelystad, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle.

Naar boven