Logo Harderwijk
Omgevingsvergunning Ontsluiting schoollocatie Drielanden-West

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend voor de realisatie van de ontsluiting voor de schoollocatie Drielanden-West. Het tracé van de nieuwe ontsluiting loopt globaal van de locatie van de bestaande school in Drielanden-West zuidelijk naar de rotonde Groene Zoomweg.

De omgevingsvergunning Ontsluiting schoollocatie Drielanden-West ligt met ingang van 19 juli gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Belanghebbenden kunnen beroep aantekenen bij de rechtbank. Hiervoor geldt een termijn van zes weken. De beroepstermijn vangt aan op de dag nadat het besluit aan aanvrager bekend maakten (dit is de dag na de datum die achter de vergunning staat vermeld). U kunt alleen beroep aantekenen als u een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebt ingediend of indien u redelijkerwijze niet verweten kan worden dat u geen zienswijze ingediend heeft. Informatie: afd. Ruimte, dhr J. Haklander, tel. 411247.

De omgevingsvergunning kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl).

De omgevingsvergunning is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenDrielanden.

Naar boven