Ontwerpwijzigingsplan ‘A. de Graaflaan 31’ te Woubrugge

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het wijzigingsplan ‘A. de Graaflaan 31’ te Woubrugge met ingang van donderdag 26 januari 2012 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden of op afspraak. U kunt de stukken ook inzien op onze website www.kaagenbraassem.nl en via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan bij het college van B&W van de gemeente Kaag en Braassem kenbaar maken. De zienswijzen moeten worden gericht aan het college van B&W van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.

Het wijzigingsplan is opgesteld op aanvraag en betreft een wijzigingsplan voor uitsluitend de locatie A. de Graaflaan 31 te Woubrugge. Dit wijzigingsplan houdt in een verruiming van het huidige bouwvlak zodat een bouwvlak ontstaat met in totaliteit een oppervlak van 2 ha.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met of een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 72 72, e-mail info@kaagenbraassem.nl.

25 januari 2012

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem.

Naar boven