Wijzigingsplan Onderdendamsterweg 15 Warffum, Wet ruimtelijke ordening 3.6.1.a

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemsmond hebben op 18 januari 2012 een wijzigingsplan vastgesteld voor het perceel Onderdendamsterweg 15 in Warffum. Aanleiding hiervoor is het bouwen van een ligboxenstal buiten het bestaande bouwvlak van dit perceel. In het wijzigingsplan is de situering van het bouwvlak aangepast.

Ter inzage

Van 27 januari tot en met 8 maart 2012 ligt het wijzigingsplan ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis, Hoofdstraat-West 1 in Uithuizen. U kunt het plan ook inzien via www.eemsmond.nl (Nieuws, Bekendmakingen).

In werking

Het wijzigingsplan Onderdendamsterweg 15 Warffum treedt in werking op 9 maart 2012.

Beroep

Belanghebbenden kunnen tot en met 8 maart 2012 beroep instellen bij afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als u redelijkerwijs verweten kan worden dat u in een eerdere fase geen zienswijze heeft ingediend bij burgemeester en wethouders, kunt u geen beroep instellen.

Voorlopige voorziening

Als u beroep instelt, kunt u tegelijkertijd om een voorlopige voorziening verzoeken bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Met een voorlopige voorziening vraagt u om de werking van het wijzigingsplan uit te stellen tot het moment dat op uw beroep is beslist.

Naar boven