Logo Nederweert
‘Wijzigingsplan Zuidhoeveweg 3 te Nederweert’ vastgesteld

Dit wijzigingsplan heeft betrekking op de wijziging/vergroting van een intensieve veehouderij aan de Zuidhoeveweg 3 in Nederweert.

Het ontwerpbesluit heeft al ter inzage gelegen. Er is 1 zienswijze ingekomen.

Het wijzigingsplan is vastgesteld op 9 juli 2012 en ligt voor iedereen van 20 juli 2012 tot en met 30 augustus 2012 ter inzage bij de klantenbalie in het gemeentehuis, gelegen Raadhuisplein 1 te Nederweert.

Tegen dit besluit kunnen belanghebbenden, die een zienswijze hebben ingediend en belanghebbenden, die redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend, binnen de hiervoor genoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Ook is het mogelijk gelijktijdig een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van voornoemde Afdeling.

Het wijzigingsplan treedt in werking daags na de hiervoor genoemde beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Nederweert, 19 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Nederweert, de secretaris, D.J.E. Noppers.

De burgemeester, H.F.M. Evers.

Naar boven