Logo Overijssel
Ontwerpbeschikking Wet milieubeheer, Piet Haverhoek Recycling

Gedeputeerde Staten van Overijssel maken bekend dat op 24 januari 2005 bij hen een aanvraag om vergunning op grond van de Wet milieubeheer (Wm) is binnengekomen van Piet Haverhoek Recycling. De aanvraag heeft betrekking op het oprichten en in werking hebben van een metaalrecyclingbedrijf met nevenactiviteiten op de locatie gelegen aan de Baarler Marsweg 6 te Schalkhaar, gemeente Deventer. Tevens bevat de aanvraag een verzoek tot ontheffing betreffende het Lozingenbesluit bodembescherming.

Gedeputeerde Staten zijn van plan de gevraagde vergunning en ontheffing onder het stellen van voorschriften op onderdelen te verlenen. Daarnaast wordt een deel van de aanvraag om vergunning geweigerd.

Inzage

U kunt het ontwerpbesluit en andere relevante stukken van 20 juli tot 17 augustus 2012 gedurende vier weken inzien:

  • 1. bij de receptie van provincie Overijssel, Luttenbergstraat 2 te Zwolle op werkdagen van 9.00-17.00 uur en op overijssel.nl/kennisgevingen;

  • 2. in het Informatiecentrum (Stadskantoor), Brink 70 te Deventer. Het informatiecentrum is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 9.30-20.00 uur, woensdag tot en met vrijdag van 9.30-18.00 uur en zaterdag van 9.30-16.00 uur.

Bedenkingen

Van 20 juli tot 17 augustus 2012 kan een ieder gemotiveerde bedenkingen over het ontwerp van de beschikking indienen (bij voorkeur schriftelijk) bij het college van Gedeputeerde Staten van Overijssel. De ingekomen bedenkingen worden ook ter inzage gelegd. Uw persoonlijke gegevens worden niet bekendgemaakt als u daarom in een afzonderlijke brief vraagt. Indien u telefonisch (038 499 76 00) – bij voorkeur vóór 9 augustus 2012 – daarom verzoekt, zal op een nader te bepalen tijdstip de gelegenheid worden geboden om over het ontwerp van de beschikking van gedachten te wisselen. Tijdens deze bijeenkomst - waarvoor ook de aanvrager wordt uitgenodigd - wordt u tevens in de gelegenheid gesteld mondeling bedenkingen in te brengen.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot het team Vergunningverlening (telefoon 038 499 76 00).

Naar boven