Logo Oldebroek
Ontwerpbestemmingsplannen Buitengebied, Kleine Woldweg nabij 32 en Wezep Engeland 2011

Terinzagelegging van een tweetal ontwerpbestemmingsplannen, te weten:

  • ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Kleine Woldweg nabij 32’

  • ontwerpbestemmingsplan ‘Wezep Engeland 2011’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat de ontwerpbestemmingsplannen ‘Buitengebied, Kleine Woldweg nabij 32’ en ‘Wezep Engeland 2011’ en de hierop betrekking hebbende ontwerpbesluiten met ingang van 18 juli 2012 ter inzage liggen.

Doel van de bestemmingsplannen

Buitengebied, Kleine Woldweg nabij 32

Het plan heeft betrekking op het juridisch-planologisch mogelijk maken van de vestiging van een volwaardig melkveebedrijf met bedrijfswoning op een perceel Kleine Woldweg nabij 32 te Oosterwolde. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Oldebroek, sectie AC nummer 462. Het perceel is momenteel in gebruik als weiland. Voor een verdere toelichting wordt verwezen naar het bestemmingsplan.

Wezep Engeland 2011

Het plan betreft een integrale bestemmingsplanherziening voor het bedrijventerrein Engeland en omgeving te Wezep. De grote bedrijven Cela Vita en Plukon Food Group BV (inclusief het parkeerterrein aan de overzijde van de Industrieweg) zijn gelegen binnen het plangebied. Het plangebied wordt globaal als volgt begrensd: aan de zuidzijde door de spoorlijn Utrecht-Zwolle, aan de oostzijde door de Stationsweg, aan de noordzijde door de Industrieweg en in het verlengde van de Engelandsweg en aan de westzijde door het recreatieterrein 'De Heidehoek'.

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van 18 juli 2012 gedurende zes weken (tot en met 28 augustus 2012) voor een ieder analoog ter inzage:

  • 1. in het gemeentehuis te Oldebroek op werkdagen tussen 9.00–12.00 uur en iedere woensdag van 17.00 tot 20.00 uur;

  • 2. in het dorpskantoor in Wezep op werkdagen tussen 13.00–16.00 uur en iedere dinsdag van 17.00–20.00 uur.

Digitaal raadpleegbaar

De bestemmingsplannen zijn tevens digitaal als volgt te raadplegen:

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied, Kleine Woldweg nabij 32’ is te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0269.BG116-ON01.

Het bestemmingsplan ‘Wezep Engeland 2011’ is te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0269.WZ108-ON01.

De bestanden van beide bestemmingsplannen kunt u digitaal verkrijgen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘index’, ‘Oldebroek’. Via www.oldebroek.nl kunnen de plannen als pdf worden geraadpleegd.

Zienswijze

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder schriftelijk zijn of haar zienswijze over de genoemde ontwerpbestemmingsplannen kenbaar maken bij de gemeenteraad van Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG te Oldebroek. Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de inzagetermijn zijn of haar zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, telefoonnummer: 0525-638333.

17 juli 2012

Het college van de gemeente Oldebroek,

Naar boven