Logo Hoogeveen
Ontwerpbestemmingsplan Stationsgebied, deelplan bedrijvenpark Toldijk 2012

Het college van B&W heeft voor het gedeelte ten noorden van het station en bedrijvenpark Toldijk een bestemmingsplan voorbereid. Met de herziening van het bestemmingsplan wordt beoogt om de veelal oudere plannen aan te passen en ontplooiingsruimte te realiseren voor burgers en particuliere organisaties. Het nieuwe bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied gelegen ten noorden van Hoogeveen en wordt aan de noordzijde begrenst door de Middenveldweg, aan de zuidoostzijde door het treinspoor Zwolle-Groningen en aan de westzijde door de rijksweg A28.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen van 18 juli t/m 28 augustus 2012 ter inzage bij de gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. U kunt de stukken ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reageren

Tijdens de inzagetermijn kunt u uw zienswijze over dit ontwerpplan bij de gemeenteraad indienen. Dit kan schriftelijk via Postbus 20000, 7900 PA Hoogeveen. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met mevr. M. Barends via telefoonnummer 14 0528.

Naar boven