Logo Ommen
Ontwerp Bestemmingsplan ‘Marsdijk 4, Beerze’

Het college maakt bekend, dat vanaf donderdag 19 juli 2012 gedurende 6 weken in het gemeentehuis te Ommen, Chevallereaustraat 2 te Ommen bij de balie van het Publieksplein, ter inzage ligt het ontwerp-bestemmingsplan ‘Marsdijk 4, Beerze’. Het ontwerp-bestemmingsplan is tevens elektronisch te raadplegen op de website van de gemeente Ommen, www.ommen.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bijbehorende stukken worden tevens langs deze weg ter beschikking gesteld.

Ligging en zakelijke inhoud

Het ontwerp-bestemmingsplan voorziet in de juridische-planologische basis voor de uitbreiding van het agrarische bedrijf Marsdijk 4, 7736 PL Beerze. De uitbreiding bestaat uit de realisatie van een melk- en jongveestal en sleufsilo’s voor dit agrarisch bedrijf aan de overzijde (westkant) van de Marsdijk. Op het bestaande erf wordt het bedrijfsmatig houden van vee uitgesloten. Dit erf wordt bestemd voor de bedrijfswoning, berging ten behoeve van het agrarisch bedrijf, een agrarisch bezoekerscentrum en recreatie.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen. Degene die een mondelinge zienswijze zienswijze wil indienen kan contact opnemen met het Publieksplein tel. 140529. In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbestemmingsplan de zienswijze betrekking heeft.

Naar boven