Logo Bodegraven-Reeuwijk
Ontwerpbestemmingsplan Westeinde 65 Waarder

Burgemeester en wethouders van Bodegraven maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat gedurende zes weken, met ingang van woensdag 18 juli 2012 t/m 28 augustus 2012, voor iedereen het ontwerpbestemmingsplan ‘Westeinde 65 Waarder’ ter inzage ligt.

Het plangebied bestaat uit het perceel Westeinde 65, nabij Driebruggen. Het bestemmingsplan maakt de herbouw van de bestaande woning mogelijk waarbij gekozen is voor een andere situering van woning en bijgebouwen.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Westeinde 65 Waarder’ ligt voor iedereen op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als pdf bestand, inclusief de bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website: www.bodegraven.nl onder de rubriek `projecten en bestemmingsplannen’;

  • op papier (inclusief de onderliggende stukken zoals onderzoeksrapporten) en digitaal tijdens openingsuren in het gemeentehuis.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://reeuwijk.gemeentedocumenten.nl

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen schriftelijk en mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens openingstijden. Hiervoor dient u een afspraak te maken via tel. (0172) 522 522 (vraag naar afdeling Planontwikkeling & Regie).

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de raad de eventueel ingediende zienswijzen betrekt.

Tevens maken Burgemeester en wethouders van Bodegraven bekend, conform artikel 6.24 Wet ruimtelijke ordening, juncto art. 6.2.12 Besluit ruimtelijke ordening, dat voor betreffende locatie een anterieure overeenkomst is aangegaan met betrekking tot sloop en vervangende nieuwbouw van woning en bijgebouwen op de locatie Westeinde 65. In deze overeenkomst is bepaald dat kostenverhaal plaatsvindt en dat eventuele planschade voor rekening van de initiatiefnemer komt.

Naar boven