Logo Amersfoort
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning slopen en het bouwen van een woongebouw, Appelmarkt 9a t/m 9f (voorheen Appelmarkt 8 en 9) Amersfoort

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan voor het slopen en het bouwen van een woongebouw gelegen aan de Appelmarkt 9a t/m 9f (voorheen Appelmarkt 8 en 9) in Amersfoort.

Procedure

De ontwerpbesluiten inclusief bijlagen liggen vanaf 18-07-2012 voor een periode van 6 weken voor een ieder ter inzage bij de informatiewinkel, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen.

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerp-omgevingsvergunning en/of de ontwerpverklaring van geen bedenkingen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen daarover kunnen, onder vermelding van dossiernummer 3927131 worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Amersfoort, t.a.v. dhr. P.W. van Schaik, Postbus 4000, 3800 EA Amersfoort. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u per e-mail contact opnemen met dhr. P.W. van Schaik (PW.vanSchaik@amersfoort.nl) of per telefoon (033-469 4438).

Naar boven