Logo Amersfoort
Publicatie ontwerpbesluit omgevingsvergunning Leusderweg

Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken bekend dat zij het voornemen hebben om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan voor het slopen en het bouwen van een winkel met bovenwoning gelegen aan de Leusderweg 109 in Amersfoort.

Ontwerpbesluit hogere waarden

Burgemeester en wethouders van Amersfoort maken tevens bekend dat zij het voornemen hebben om ten behoeve van het bovengenoemde bouwplan op grond van artikel 110a van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden vast te stellen ten gevolge van de geluidsbelasting vanwege verkeerslawaai vanuit de Leusderweg op de gevel van de toekomstige woning aan de Leusderweg 109.

Procedure

De ontwerpbesluiten inclusief bijlagen liggen vanaf 18-07-2012 voor een periode van 6 weken voor eenieder ter inzage bij de informatiewinkel, Stadhuisplein 1 te Amersfoort. Ook zijn de stukken te zien via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen .

Zienswijzen

Gedurende de periode van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over de ontwerpomgevingsvergunning en/of de ontwerpverklaring en van geen bedenkingen naar voren brengen. Voor het ontwerpbesluit hogere waarden kunnen belanghebbende gedurende deze inzage periode een zienswijze naar voren brengen.

Schriftelijke zienswijzen daarover kunnen, onder vermelding van dossiernummer 3973169 worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Amersfoort, t.a.v. dhr. J. Meister, Postbus 4000, 3800 EA Amersfoort. Voor het mondeling naar voren brengen van zienswijzen kunt u per e-mail contact opnemen met dhr. J. Meister (CJ.Meister@amersfoort.nl) of per telefoon (033-469 5152).

Naar boven