Logo Weesp
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Lange Muiderweg 30 te Weesp

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken bekend dat zij voornemens zijn vergunning te verlenen op grond van art. 2.1 lid 1 onder a en c alsmede art. 2.12 lid 1 onder 1, onder 3 van de Wabo voor de activiteit ‘bouwen’ en ‘het gebruiken van gronden in strijd met het bestemmingsplan’ aan dhr. N.C. Pronk en mw. I. Wortel, Lange Muiderweg 30, 1382 LA te Weesp ten behoeve van het volgende plan:

  • Het verbouwen en in gebruik nemen van een voormalige varkensstal t.b.v. Bed en Breakfast op het perceel Lange Muiderweg 30 te Weesp.

In verband hiermee ligt het ontwerpbesluit, met de daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 19 juli 2012 tot en met 30 augustus 2012 ter inzage in het informatiecentrum van het stadskantoor aan de Nieuwstraat 70a (ma t/m vr van 8.30–12.00 uur). Het besluit is ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.weesp.nl.

Gedurende deze termijn kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, zijn zienswijze tegen dit ontwerpbesluit indienen. De zienswijze dienen gericht te worden aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5099, 1380 GB te Weesp. Degene die van deze mogelijkheid geen gebruik maken kunnen, nadat het besluit is genomen, geen beroep meer indienen.

Naar boven