Logo Bernheze
Wijziging op basis van artikel 3.6 lid 1a Wet ruimtelijke ordening

Het college van burgemeester en wethouders van Bernheze heeft een gedeelte van de bestemming ‘Agrarisch gebied met natuurwaarden’ gewijzigd in de medebestemming ‘Agrarische bedrijfsdoeleinden’ en een deel van de medebestemming ‘Agrarische bedrijfsdoeleinden’ naar de bestemming ‘Agrarisch gebied met natuurwaarden’ op het perceel gelegen aan de Dintherseweg 23, 5388 VE Nistelrode ten behoeve van een vormverandering van het agrarisch bouwblok.

Inzage

U kunt de stukken gedurende zes weken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Heesch en raadplegen op www.bernheze.org of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na publicatiedatum van dit besluit beroep indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroep heeft geen schorsende werking. Er zijn griffierechten verschuldigd.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Tegelijk of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven