Logo Eijsden-Margraten
Ontwerpbestemmingsplan Heiligerweg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eijsden - Magraten maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijk ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van donderdag 19 juli 2012 tot en met woensdag 29 augustus 2012 het ontwerpbestemmingsplan Heiligerweg (verbeelding, regels en toelichting) met bijbehorende documenten voor eenieder ter inzage ligt in het gemeentehuis locatie Eijsden, Breusterstraat 27 te Eijsden.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de bouw van 115 woningen aan de Heiligerweg.

Het plangebied Heiligerweg ligt ten noordoosten van de kern Margraten. Aan de noord en oostzijde ligt een open agrarisch gebied. In het westen grenst het aan de (woon)bebouwing van Margraten. In het zuiden ligt het bedrijventerrein Aan de Fremme.

Dit plan voorziet in het planologisch mogelijk maken van de bouwmogelijkheden op de voornoemde locatie. Er zijn derhalve nog geen bouwtekeningen van de woningen voorhanden.

Voor inzage in het ontwerpbestemmingsplan kunt u contact opnemen met het KlantenContactCentrum, telefoonnummer 043 458 8488. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen op onze website www.eijsden-margraten.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijzen op dit ontwerpbestemmingsplan (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling kenbaar maken bij de gemeenteraad van Eijsden - Margraten, Postbus 10, 6269 ZG Margraten.

Indien u een mondelinge zienswijze naar voren wilt brengen, kunt u contact opnemen met dhr. J.H.E. Rutten. In de periode van 19 juli tot en met 3 augustus kunt u contact opnemen met dhr. H. Luth, beiden via het telefoonnummer 043 458 8488.

Op het bestemmingsplan is de Crisis- en Herstelwet van toepassing.

Eijsden - Margraten, 18 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Eijsden - Magraten, De secretaris, H.J.M. van Dijk.

De burgemeester, D.A.M. Akkermans.

Naar boven