Ontwerpbesluit inzake het voornemen om de vergunning verleend aan B.V. Sorteerbedrijf voor grint en zand ‘Vlissingen’ te Vlissingen ambtshalve te wijzigen

De Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu maakt ter voldoening aan de Algemene wet bestuursrecht het volgende bekend.

Er bestaat het voornemen om de aan B.V. Sorteerbedrijf voor grint en zand ‘Vlissingen’ te Vlissingen verleende vergunningen voor het lozen van bedrijfsafvalwater op het oppervlaktewater van de Westerschelde (Buitenhaven Vlissingen) ingevolge de Waterwet ambtshalve te wijzigen. De aanleiding voor het ambtshalve wijzigen van deze vergunning betreft het met behulp van een zogenaamde zeefbandpers verlagen van het gehalte aan onopgeloste bestanddelen in het afvalwater.

Terinzagelegging

De ontwerpbeschikking en andere van belang zijnde stukken liggen vanaf 19 juli 2012 tot en met de termijn waarbinnen tegen het besluit beroep kan worden ingesteld ter inzage op de volgende adressen en tijdstippen:

  • 1. Rijkswaterstaat Zeeland, afdeling Vergunningverlening en Handhaving, Poelendaelesingel 18 te Middelburg op voorafgaande afspraak (tel. 0118-622428, dhr. L. Filius) op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 16.00 uur.

  • 2. In de centrale hal van het stadhuis van de gemeente Vlissingen gelegen aan de Paul Krugerstraat 1 te Vlissingen, op werkdagen tijdens kantooruren. Na voorafgaande afspraak (tel. 0118-487339/ 487300 of whe@vlissingen.nl) kunnen de stukken ook op donderdagavond van 17.00 uur tot 20.00 uur ingezien worden.

Zienswijzen

Eenieder kan tot en met 29 augustus 2012, zowel schriftelijk als mondeling, zienswijzen inbrengen bij de hoofdingenieur-directeur van de Rijkswaterstaat Zeeland, Postbus 5014, 4330 KA Middelburg. Degene die schriftelijke zienswijzen inbrengt kan gelijktijdig en bij aparte brief verzoeken zijn/haar persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Middelburg, 18 juli 2012

De Staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu, namens deze: het hoofd van de afdeling Vergunningverlening en Handhaving (wnd), T.M.S. Collette.

Naar boven