Logo Leudal
Vaststelling bestemmingsplan ‘Napoleonsweg ongenummerd te Neer’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad op 3 juli 2012 het bestemmingsplan ‘Napoleonsweg ongenummerd te Neer’, zoals dat in ontwerp ter inzage heeft gelegen van 22 december 2011 tot en met 1 februari 2012, gewijzigd heeft vastgesteld. De wijziging heeft plaatsgevonden naar aanleiding van een zienswijze en heeft betrekking op een aanpassing van de plangrens tot buiten de invloedsfeer van de Keur van het Waterschap alsmede tot een aanpassing van de tekst van de onderbouwing.

Het plan voorziet in het planologisch mogelijk maken van een woning naast de bestaande woning Napoleonsweg 71 te Neer.

Het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 19 juli 2012 tot en met woensdag 29 augustus 2012 ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1. Voor openingstijden zie colofon gemeentepagina.

Daarnaast is het plan te raadplegen op de website

http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1640.BP11NeNapoleonsw71-VG01 en de gemeentelijke website www.leudal.nl onder het kopje: Wonen en Leven, Bouwen en Wonen, Ruimtelijke plannen, Bestemmingsplannen, vastgesteld bestemmingsplan ‘Napoleonsweg ongenummerd te Neer’

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://leudal.gemeentedocumenten.nl onder het kopje ‘publicatie’.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit een gemotiveerd, gedagtekend en ondertekend beroepschrift worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage door:

  • belanghebbenden die tijdig zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben ingediend;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij/zij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich overeenkomstig artikel 3.8 Wro juncto afd. 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tot de gemeenteraad te wenden.

Het vastgestelde bestemmingsplan treedt in werking daags na het verstrijken van de beroepstermijn. Een ingesteld beroep schorst de inwerkingtreding van de vastgestelde bestemmingsplan niet. Wel is het mogelijk de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State schriftelijk te verzoeken een voorlopige voorziening te treffen. De inwerkingtreding van het bestemmingsplan wordt dan opgeschort, totdat op het verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Heythuysen, 18 juli 2012

Naar boven