Logo Heythuysen
Ontwerpbestemmingsplan ‘De Kreppel, partiële herziening fase 2’ te Heythuysen

Burgemeester en wethouders van Leudal maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) de ter inzage legging bekend van het ontwerpbestemmingsplan ‘De Kreppel, partiële herziening fase 2’ te Heythuysen.

Dit plan voorziet in:

  • het planologisch mogelijk maken van de bouw van 9 huurappartementen in plaats van 9 grondgebonden woningen;

  • het ten opzichte van het vigerende bestemmingsplan aanbrengen van enkele wijzigingen van civieltechnische aard.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 19 juli tot en met woensdag 29 augustus 2012 ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis, Leudalplein 1 te Heythuysen.

Daarnaast is het plan te raadplegen op de website http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1640.BP12HyAdKreppel2-ON01 en de gemeentelijke website www.leudal.nl (via de kopjes ‘Plannen en projecten’ – ‘Ruimtelijke plannen’ – ‘Bestemmingsplannen’ – ‘ontwerpbestemmingsplan De Kreppel fase 2 te Heythuysen’.

De bronbestanden zijn beschikbaar via http://leudal.gemeentedocumenten.nl/publicatie/ NL.IMRO.1640.BP12HyAdKreppel2-ON01 .

Gedurende genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die een mondelinge zienswijze wil indienen kan dat doen na het maken van een telefonische afspraak 0475-85 97 55.

Heythuysen, 18 juli 2012

Naar boven