Logo Noord-Holland
Voorbereidingsbesluit Wind op land Noord-Holland

Gedeputeerde staten van Noord-Holland maken ingevolge artikel 4.1, vijfde lid, juncto 3.7, zevende lid, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat provinciale staten van Noord-Holland in hun vergadering van 9 juli 2012 hebben verklaard dat een wijziging van de Provinciale Ruimtelijke Verordening Structuurvisie en de Structuurvisie Noord-Holland 2040 wordt voorbereid voor het gehele gebied van de provincie Noord-Holland ten aanzien van de oprichting of verandering van windturbines of het wijzigen van het gebruik van gronden of bouwwerken betrekking hebbende op de oprichting of verandering van windturbines.

Het voorbereidingsbesluit met de bijbehorende kaart liggen voor eenieder ter inzage op bij de provincie Noord-Holland, Kleine Houtweg 18, te Haarlem en kunnen op afspraak worden ingezien, tel. 023-5144038 of 023 5143331.

Het voorbereidingsbesluit is tevens te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en www.noord-holland.nl/web/Actueel/Bekendmakingen.htm.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na uitgifte van het provinciaal blad waarin het wordt geplaatst. Tegen het voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar en beroep open.

Naar boven