Logo Terneuzen
Bestemmingsplan Buitengebied Terneuzen/Sas van Gent

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen maken bekend, dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 3.6. lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening juncto artikel 23, lid 2.9 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Terneuzen/Sas van Gent’ het agrarisch bouwvlak te vergroten naar 1,5 ha op het perceel Groeneweg 1 in Zaamslag.

Hiertoe is een ontwerpbesluit opgesteld.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 19 juli 2012 tot en met 29 augustus 2012 ter inzage bij de publieksbalies van de gemeente Terneuzen en kan tevens worden geraadpleegd via www.terneuzen.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende bovengenoemde termijn zijn belanghebbenden in de gelegenheid om tegen dit voornemen zienswijzen naar voren te brengen overeenkomstig afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bij het College van Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, Postbus 35, 4530 AA Terneuzen. Tijdens de inzagetermijn kan een belanghebbende naar keuze mondeling of bij voorkeur schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit deze betrekking heeft.

Mondelinge zienswijzen kunnen na het maken van een afspraak (tel. 14 0115) naar voren worden gebracht bij mevrouw J. Ocké van de taakgroep Ruimtelijke Beleidsplannen. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt

Terneuzen, 18 juli 2012

Burgemeester en Wethouders van Terneuzen, Loco-secretaris, J.G. Princen CCMM.

Loco-burgemeester, J. Bos.

Naar boven