Logo Heeze-Leende
Vaststelling wijzigingsplan Somerenseweg 10 te Sterksel

Burgemeester en wethouders hebben in de vergadering van 19 juni 2012 besloten om met toepassing van artikel 8.5.6. van de planregels van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Heeze-Leende’ het bestemmingsvlak ‘Bedrijf-Agrarisch’ van het perceel Somerenseweg 10 te Sterksel te wijzigen in de bestemming ‘Recreatie-Verblijf’. Ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan is de grens van het bouwvlak aan de wegzijde teruggelegd op die van het voormalige bouwvlak. Het beoogde recreatieverblijf voorziet in maximaal 4 groepsaccommodaties met een gezamenlijke oppervlakte van maximaal 450 m2. Voor daghoreca wordt een gebouw gevraagd met een maximale oppervlakte van 50 m2.

Het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van donderdag 19 juli 2012 tot en met woensdag 29 augustus 2012 tijdens de openingsuren ter inzage in de hal van het gemeentehuis te Heeze. Het ontwerpwijzigingsplan is tevens digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de periode van terinzagelegging kan tegen het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan en door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze in te dienen.

Naar boven