Logo Oldambt
Ontwerp uitwerkingsplan ‘Scheemda – de Randstede’

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt maakt bekend dat het ontwerp uitwerkingsplan ‘Scheemda – de Randstede’ is vastgesteld.

Door middel van het plan wordt gebruik gemaakt van de uitwerkingsbevoegdheid uit het bestemmingsplan uit 2009. Het terrein is gelegen aan de Randstede in Scheemda. Het bouwplan omvat de realisatie van 25 niet-zelfstandige wooneenheden in twee gebouwen met ieder twee bouwlagen.

De inspraak- en overlegreacties op het voorontwerp uitwerkingsplan zijn verwerkt in het ontwerp uitwerkingsplan. De reacties hebben geleid tot ondergeschikte wijzigingen in de regels en de toelichting.

Het ontwerp uitwerkingsplan ‘Scheemda – de Randstede’, ligt vanaf 19 juli 2012 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien in het gemeentehuis van Oldambt, Johan Modastraat 6 te Winschoten op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur. Tevens kan een mondelinge toelichting worden verkregen.

Het ontwerp bestemmingsplan is ook digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt het plan raadplegen door bij het tabblad ID de plancode in te vullen. De plancode van het plan is: NL.IMRO.1895.03BP0001UW01-0301. Ook de planbestanden zijn hier digitaal te raadplegen.

Gedurende de termijn van ter inzage ligging, kan een ieder een zienswijze kenbaar maken over het ontwerp bestemmingsplan. De schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldambt, Postbus 175, 9670 AD Winschoten.

Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor kunt u opnemen met het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling via het telefoonnummer (0597) 48 24 12.

Naar boven