Logo Eijsden-Margraten
Vaststellen bestemmingsplan ‘Buitengebied 2009, Bruisterbosch 15, Sint Geertruid’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eijsden-Margraten maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat hun college op 10 juli 2010 het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2009, Ruimte voor Ruimte Schey 11, Noorbeek’ ongewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming van het perceel Bruisterbosch 15, Sint Geertruid, kadastraal bekend gemeente Sint Geertruid, sectie A, nr. 2381 van ‘Agrarisch – Bedrijf’ naar ‘Wonen’ en ‘Agrarisch met waarden’. Het bestemmingsplan maakt de realisatie van twee extra woningen mogelijk, naast het omzetten van de bestaande bedrijfswoning naar een burgerwoning.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 19 juli 2012 tot en met woensdag 29 augustus 2012 ter inzage bij de balie van het gemeentehuis locatie Eijsden, Breusterstraat 27 te Eijsden.

Voor inzage in het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met het KlantContactCentrum, telefoonnummer 043-458 8488. Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens te raadplegen op onze website www.eijsden-margraten.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl .

Binnen de termijn van terinzagelegging kunnen uitsluitend belanghebbenden beroep instellen aan wie redelijkerwijze niet kan worden verweten dat zij niet overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht. U kunt uw beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen deze termijn – naast het indienen van beroep – een verzoek om een voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Eijsden-Margraten, 18 juli 2012

Burgemeester en Wethouders van Eijsden-Margraten, De secretaris, H.J.M. van Dijk.

De burgemeester, D.A.M. Akkermans.

Naar boven