Logo Weesp
Bestemmingsplan ‘Voormalig Kerkcentrum Waarschapsstraat Weesp 2012’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Weesp maken, ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Weesp op 25 juni 2012 het bestemmingsplan Voormalig Kerkcentrum Waarschapsstraat 2012 (NL.IMRO.0457.BP01HZ01SG-VA01) gewijzigd heeft vastgesteld. De wijziging heeft betrekking op de beperking van de mogelijkheid om dakopbouwen te realiseren.

Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, een verbeelding en de (plan)regels. De bijlagen bestaan uit onderzoeken en rapportages. Het bestemmingsplan maakt 14 grondgebonden woningen mogelijk op de locatie van het voormalige kerkcentrum aan de Waarschapsstraat.

Het raadsbesluit met bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen met ingang van 19 juli 2012 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter visie bij de receptie in het stadskantoor, Nieuwstraat 70a in Weesp. Daarnaast is het bestemmingsplan digitaal te raadplegen via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Weesp. Het bestemmingsplan is digitaal bekend als NL.IMRO.0457.BP01HZ01SG-VA01.

Tijdens de termijn van ter inzage ligging kan door een belanghebbende die ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan tijdig bij de gemeente een zienswijze kenbaar heeft gemaakt en door een belanghebbende die kan aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest of wil reageren op de gewijzigde vaststelling, beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Gelijktijdig met het instellen van beroep kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen deze termijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven