Logo Dalfsen
Ontwerpomgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit voor 2 burchtwoningen Bronforel Nieuwleusen

Burgemeester en wethouders van Dalfsen hebben het voornemen om aan Bouwbedrijf Salverda, Industrieweg 13, ‘t Harde een omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit te verlenen als bedoeld in artikel 2.12 lid 1, onderdeel a. onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

De omgevingsvergunning is bedoeld voor de bouw van 2 studio’s op de 2e verdieping van de burchtappartementen aan de Bronforel in Nieuwleusen, op het perceel kadastraal bekend sectie L, nummer 4814.

Het project bestaat uit het bouwen van een ‘poort’ met daarboven 2 studio’s die twee blokken burchtwoningen op elkaar laten aansluiten. Deze ‘poort’ is in strijd met het Bestemmingsplan Westerbouwlanden Noord.

Het ontwerpbesluit, de aanvraag omgevingsvergunning en de ruimtelijke onderbouwing liggen tijdens de openingstijden vanaf woensdag 18 juli tot en met dinsdag 24 augustus 2012 voor iedereen ter inzage bij de balie in het gemeentehuis Dalfsen en in het servicepunt Nieuwleusen. De stukken kunnen ook worden ingezien op de gemeentelijke website www.dalfsen.nl bij Bouwen, wonen en ruimte → Nieuwleusen en Oudleusen → Burchtwoningen Bronforel.

Gedurende deze termijn kan eenieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerp besluit indienen bij Burgemeester en Wethouders van Dalfsen, Postbus 35, 7720 AA Dalfsen. Tevens kan eenieder gedurende diezelfde zes weken mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij het college. Mondelinge zienswijzen kunnen op afspraak worden ingediend (0529 488 297).

Dalfsen, 17 juli 2012

Naar boven