Logo Emmen
Vaststelling bestemmingsplan ‘Emmer-Compascuum, Multifunctioneel Centrum en Brede School’

Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend, dat de gemeenteraad op 28 juni 2012 het bestemmingsplan ‘Emmer-Compascuum, Multifunctioneel Centrum en Brede School’, met nummer ‘IMRO.0114.2009048-0701’ heeft vastgesteld.

Het plan voorziet in een Multifunctioneel Centrum, Brede School en appartementen in het centrum van Emmer-Compascuum. Voor het te ontwikkelen gebied is een exploitatie-overeenkomst opgesteld.

Vanaf 11 juli 2012 liggen het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de onderliggende stukken gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage tijdens kantooruren van 8.30 tot 16.30 en donderdags van 8.30 tot 19.00 uur bij het Klant Contact Centrum (KCC), Raadhuisplein 1 te Emmen. Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de onderliggende stukken zijn ook digitaal beschikbaar via www.emmen.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor nadere informatie of het voor het maken van een afspraak om te stukken in te zien kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen tel: 140591.

Beroep kan worden ingesteld door een belanghebbende. Het beroepschrift kunt u sturen aan Raad van State, postbus 20019, 2500 EA te Den Haag en moet als gevolg van de Algemene wet bestuursrecht aan enkele minimumeisen voldoen. Het bevat daarom tenminste:

  • naam en adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden (redenen) van het beroep;

  • een vertaling van het beroepschrift als het beroepschrift in een vreemde taal is gesteld en een vertaling voor een goede behandeling noodzakelijk is;

  • zo mogelijk, doch niet verplicht, een afschrift van het besluit waartegen het beroep is gericht; is dit niet mogelijk vermeld dan datum en nummer van het besluit.

Als u tegen een besluit beroep instelt, heeft dit geen schorsende werking, waardoor het bestemmingsplan daags na afloop van de beroepstermijn inwerking treedt. Uitvoering van een besluit kan nadelig voor u zijn. Daarom kunt u bij afzonderlijke brief aan de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, verzoeken om een voorlopige voorziening. Indien dit verzoek binnen de termijn van 6 weken is ingediend dan treedt het besluit niet eerder in werking dan voordat op dat verzoek is beslist.

Emmen, 2 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Emmen, de secretaris, A.J. Mewe.

De burgemeester, C. Bijl.

Naar boven