Ontwerp-omgevingsvergunning Nettorama

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken (op grond van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3º van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht) bekend dat zij van plan zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor het bouwen van een supermarkt (Nettorama vestiging) aan De Limpensstraat 2 te Sittard.

De locatie is gelegen tussen de Parallelweg, De Limpensstraat, Heinseweg en de achterzijde van percelen langs de Walramstraat te Sittard.

De aanvraag is ontvangen op 9 december 2011, aangevuld op 17 januari 2012, onder overlegging van meerdere tekeningen en rapporten. De aanvraag heeft betrekking op de activiteiten ‘bouwen’, ‘gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met het bestemmingsplan’, ‘maken of veranderen van een uitweg’ en ‘maken van handelsreclame’. Het vigerende bestemmingsplan ‘Steenweg e.o.’ laat de beoogde bouw en het beoogde gebruik niet toe.

Ter inzage

De aanvraag met bijbehorende tekeningen, de ontwerp-omgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing met bijbehorende onderzoeken liggen met ingang van donderdag 26 januari 2012 gedurende zes weken (tot en met 7 maart 2012) ter inzage bij de balie Vergunningen in het gemeentehuis aan de Markt 1 te Geleen. De openingstijden van de balie zijn op werkdagen van 9.00 tot 12.00 uur en buiten deze tijden op afspraak van maandag tot en met woensdag van 12.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 12.00 tot 19.00 uur in het gemeentehuis aan de Markt te Geleen.

Zienswijze

Eenieder heeft – gedurende de termijn van terinzagelegging – de mogelijkheid een zienswijze naar voren te brengen bij burgemeester en wethouders. Dit kan zowel mondeling als schriftelijk maar bij voorkeur schriftelijk. Een schriftelijke reactie kunt u sturen naar de gemeente Sittard-Geleen, ter attentie van burgemeester en wethouders, afdeling RO, postbus 18, 6130 AA Sittard, onder vermelding van: Zienswijze ontwerp-omgevingsvergunning nieuwbouw Nettorama.

25 januari 2012

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven