Logo Bloemendaal
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag – inhoudende een uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo – een omgevingsvergunning voorbereid met de uitgebreide procedure te verlenen:

Overveen

Zeeweg, Koevlak, bouw bezoekerscentrum De Zandwaaier

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 13 juli 2012 tot en met donderdag 23 augustus 2012 op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Bouwen en Wonen, Brouwerskolkweg 2, Overveen.

De ruimtelijke onderbouwing van de ontwerpomgevingsvergunning is in dit geval het ontwerpbestemmingsplan Landelijk Gebied 5e herziening.

Dit bestemmingsplan kan worden ingezien op de pagina www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de inzagetermijn kunnen belanghebbenden naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen de ontwerpomgevingsvergunning. Deze zienswijze moet uw naam en adres bevatten en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 201, 2050 AE Overveen of via gemeente@bloemendaal.nl. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Bouwen en Wonen, bereikbaar op telefoonnummer 023-522 57 11.

De bekendmaking van het ontwerpbesluit vindt tevens plaats in het huis-aan-huisblad Weekblad Zuid-Kennemerland van 12 juli 2012 en op de site www.bloemendaal.nl.

Wabo, art. 2.12, eerste lid, onder a, sub 3o

Naar boven