Logo Eemnes
Raadsbesluit voor het woongebied Zuidpolder

Burgemeester en wethouders van Eemnes maken bekend dat de gemeenteraad op 25 juni 2012 heeft besloten om de gemeentelijke coördinatieregeling toe te passen. Dit in verband met het voortvarend mogelijk maken van de bouw van woningen in de Zuidpolder in Eemnes. De gemeentelijke coördinatieregeling is geregeld in paragraaf 3.6.1 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro).

Tegen dit raadsbesluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld.

De gemeentelijke coördinatieregeling maakt het mogelijk om de besluiten, behorende bij de realisatie van de woningbouw (uitwerkingsplan en omgevingsvergunning), gelijk op te laten lopen. Op genoemde besluiten is de uniforme openbare voorbereidingsprocedure (afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht) van toepassing. Dit betekent dat de voorbereiding, bekendmaking en vaststelling worden gebundeld. Dit zorgt voor een heldere procedure en een snellere realisatiemogelijkheid.

Terinzagelegging

Het besluit ligt van 13 juli 2012 tot en met 23 augustus 2012 ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 te Eemnes. U kunt hier terecht op maandag, dinsdag en donderdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en op afspraak. Ook kunt u het besluit inzien op de website: www.eemnes.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw A. Ens of de heer H. de Jong (tel: 035-7513164).

Naar boven