Verlening omgevingsvergunning 2 woningen project Bosschenhof te Bosschenhoofd

Burgemeester en Wethouders van de gemeente Halderberge maken ingevolge artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het college een omgevingsvergunning heeft verleend voor het wijzigen van twee vrijstaande woningen naar twee-aaneen-gebouwde woningen gelegen aan Breugelhof 17 en 18 in het project Bosschenhof te Bosschenhoofd. (verzenddatum: 16 januari 2012).

Met ingang van 26 januari 2012 ligt de verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken gedurende de beroepstermijn tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage en zijn in deze periode ook te vinden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen dit besluit kan door belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden beroep worden ingediend bij de rechtbank Breda, sector Bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA Breda. Het beroepschrift moet door de indiener worden ondertekend en dient ten minste te bevatten: – de naam en het adres van de indiener; – de dagtekening, dat wil zeggen de datum van verzending van het beroepschrift; – een vermelding van het besluit waartegen het beroep is gericht (indien mogelijk een kopie van het bestreden besluit bijvoegen); – de gronden waarop het beroep berust, dat wil zeggen de redenen waarom u het niet eens bent met het besluit.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Belanghebbenden kunnen, indien onverwijlde spoed dat vereist én indien zij een beroepschrift hebben ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (waaronder schorsing) indienen bij de Rechtbank Breda, Sector bestuursrecht, t.a.v. de Voorzieningenrechter, Postbus 90006, 4800 PA Breda. Voor het in behandeling nemen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn griffierechten verschuldigd.

Naar boven