Logo Assen
Ontwerp bestemmingsplan Dr. Nassaucollege, locatie Quintus

Het ontwerp bestemmingsplan Dr. Nassaucollege, locatie Quintus ligt, overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.1 volgens art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, vanaf 13 juli 2012 gedurende zes weken ter inzage.

Inhoud en begrenzing

Het Dr. Nassaucollege, locatie Quintus staat voor een vernieuwingsopgave. De huisvesting voldoet niet meer aan de huidige eisen voor modern onderwijs. Het is de bedoeling om de huidige bebouwing (inclusief sporthal) te slopen en te vervangen door moderne onderwijsvoorzieningen. Er worden ook nieuwe sportfaciliteiten gerealiseerd; een wedstrijdhal en een breedtesporthal. De nieuwbouwontwikkeling past niet binnen de huidige bestemmingsplanregeling (o.a. wat betreft bouwvlak en hoogte). Daarom is een nieuw bestemmingsplan voorbereid.

Ter inzage

U kunt het ontwerp bestemmingsplan tijdens werkdagen inzien bij de balie Vergunningen en Handhaving in het stadhuis, Noordersingel 33. Ook kunt u het plan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en www.assen.nl.

Uw zienswijze

Iedereen kan gedurende de genoemde periode schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpplan bij de gemeenteraad kenbaar maken, Postbus 30018, 9400 RA te Assen.

Naar boven