Logo IJsselstein
Ontwerpbestemmingsplan ‘Achtersloot 180’

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan ‘Achtersloot 180’ hebben vastgesteld en dat het plan op basis van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening ter visie wordt gelegd. Het plangebied is gelegen in het landelijk gebied aan de Achtersloot. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in de toepassing van de ruimte-voor-ruimte regeling op het perceel. Alle agrarische bebouwing wordt gesloopt en 1 extra woning op het perceel wordt gerealiseerd.

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Achtersloot 180’ ligt van 12 juli t/m 5 september 2012 digitaal ter inzage via de gemeentelijke website: www.ijsselstein.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Het ontwerpbestemmingsplan is terug te vinden onder identificatienummer: NL.IMRO.0353.201110Asloot180-On01.

Gedurende de genoemde periode kunnen ingezetenen en in de gemeente belanghebbende natuurlijke en rechtspersonen een mondelinge of schriftelijke zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders. Voor een mondelinge zienswijze wordt u verzocht een afspraak te maken, tel. 14 030.

IJsselstein, 11 juli 2012

Naar boven