Vooraankondiging bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Helmondsingel, 1e herziening’

Op basis van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) kondigen burgemeester en wethouders van Deurne hierbij het voornemen aan om het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Helmondsingel, 1e herziening’ voor te bereiden.

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 2 oktober 2007 het bestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Helmondsingel’ gewijzigd vastgesteld. Middels deze partiële herziening wordt de parkeernorm in de planregels aangepast.

In dit stadium van de planvorming wordt er nog geen gelegenheid geboden om zienswijzen in te dienen en wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om een advies uit te brengen. Er worden ook geen stukken ter inzage gelegd met betrekking tot dit voornemen.

Bij het ter inzage leggen van het ontwerpbestemmingsplan zal de mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen worden geboden. Hiervan zullen burgemeester en wethouders van Deurne binnenkort kennis geven in het Weekblad voor Deurne, de Staatscourant en op www.deurne.nl.

Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de heer H. Moors van de afdeling Economie via ons algemene telefoonnummer: 0493-387711.

Naar boven