Logo Schermer
Publicatie omgevingsvergunning pluimveehouderij 2e fase Grootschermerweg 2 te Grootschermer

Publicatie omgevingsvergunning 2e fase voor het vervangen van twee stallen, het bouwen van een werktuigberging en het in werking hebben van een pluimveehouderij op Grootschermerweg 2 te Grootschermer.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Schermer hebben op 19 juni 2012 besloten de omgevingsvergunning voor het vervangen van twee stallen, het bouwen van een werktuigberging en het in werking hebben van een pluimveehouderij op Grootschermerweg 2 te Grootschermer te verlenen. Het onderhavige besluit betreft de activiteit bouwen als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 sub a Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en de activiteit veranderen of oprichten van een inrichting of mijnbouwwerk als bedoeld in artikel 2.1 lid 1 sub e Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

Een ontwerpbesluit heeft met alle bijbehorende stukken vanaf 3 april 2012 gedurende zes weken ter inzage gelegen. Hierop is één zienswijze ingediend. De zienswijze heeft niet geleid tot een aanpassing van het plan.

Op 3 juli 2012 hebben Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland conform artikel 2.27 lid 1 Wabo en artikel 6.5 Besluit omgevingsrecht(Bor) een Verklaring van geen bedenkingen afgegeven waarin een aantal voorschriften zijn opgenomen. De Verklaring van geen bedenkingen maakt deel uit van de omgevingsvergunning.

De omgevingsvergunning met de daarop betrekking hebbende stukken liggen samen met de verklaring van geen bedenkingen vanaf 10 juli 2012 voor eenieder 6 weken ter inzage op het gemeentehuis Wittenburg, afdeling Ruimte, Noordervaart 99 Stompetoren, gedurende de openingstijden. De omgevingsvergunning is tevens te raadplegen op de website van de gemeente, www.schermer.nl.

Vanaf de dag ná de 1e dag van de terinzagelegging kan gedurende 6 weken door belanghebbenden beroep ingesteld worden bij de Rechtbank Alkmaar, sector bestuursrecht. Binnen de beroepstermijn kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Rechtbank Alkmaar. Beroepschriften, respectievelijk verzoeken om voorlopige voorziening, dienen te worden gericht aan de Rechtbank Alkmaar, sector bestuursrecht, Postbus 251, 1800 BG in Alkmaar. Voor het beroepschrift is griffierecht verschuldigd. Na indiening van het beroepschrift ontvangt u een acceptgiro van de Griffie van de Rechtbank.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte, mevrouw J. Stet-Kuin, tel.: 072-5037327.

4 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Schermer.

Naar boven