Logo Hillegom
Voornemen voorbereiding bestemmingsplan ‘Cremer, Heereweg 1’

Burgemeester en wethouders maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat het voornemen bestaat een bestemmingsplan voor te bereiden.

Het bestemmingsplan ziet op de locatie van Cremer- Heereweg 1, Lisse. De locatie ligt deels op het grondgebied van de gemeente Hillegom, Leidsestraat. Daarom wordt er één intergemeentelijk bestemmingsplan opgesteld. Het bestemmingsplan krijgt de naam ‘Heereweg 1’. Aanleiding hiertoe is een verzoek van Cremer Speciaalmachines B.V. om ter plaatse een uitbreiding van het huidige bedrijfcomplex te realiseren.

Het college maakt middels deze kennisgeving tevens bekend dat het niet voornemens is om een advies in te winnen bij een onafhankelijke instantie. Tegen dit voornemen kunnen op dit moment geen zienswijzen worden ingediend, evenmin worden stukken ter inzage gelegd.

Eenieder kan bij de terinzageligging van het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze indienen. In het Witte Weekblad en de Staatscourant en op de website wordt de terinzageligging aangekondigd.

Naar boven