Logo Neder-Betuwe
Gewijzigde vaststelling Bestemmingsplan ‘Bouwperceel Bonegraafseweg ong te Ochten’ (Kennisgeving art. 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening)

Van 12 juli t/m 22 augustus 2012 ligt voor een ieder ter inzage:

  • de gewijzigde vaststelling Bestemmingsplan ‘bouwperceel Bonegraafseweg ong te Ochten’.

Dit plan is gewijzigd door de gemeenteraad op 5 juli 2012. Op 26 mei 2011 stelde de gemeenteraad een bestemmingsplan voor dit perceel vast. Tegen het vastgestelde bestemmingsplan is beroep ingesteld. Vervolgens heeft de Raad van State op 28 maart 2012 een tussenuitspraak gedaan, op basis waarvan het bestemmingsplan nu gewijzigd is vastgesteld. Het bestemmingsplan maakt de vestiging van een boomkwekerij mogelijk op het adres Bonegraafseweg ong te Ochten (tegenover huisnummer 49).

Inzageplaatsen:

  • digitaal: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1740. bpOCbonegraaf-vst2

  • digitaal: op de gemeentelijke website www.nederbetuwe.nl onder Direct naar → Bestemmingsplannen/Structuurvisie 2010–2020 → Bestemmingsplannen ter inzage → Link → Bekendmakingen 11 juli 2012.

  • analoog bij het Omgevingsloket dependance van de gemeente, Boveneindsestraat 6 in Kesteren

Beroep

Belanghebbenden, die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad hebben kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden, die kunnen aantonen, dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, danwel belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met de aangebrachte wijzigingen, kunnen gedurende voornoemde termijn van zes weken schriftelijk beroep instellen tegen het vastgestelde plan, bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Voor het indienen van beroep wordt griffierecht geheven.

Inwerking

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt een besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Opheusden, 11 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe.

Naar boven