Logo Olst-Wijhe
Verleende omgevingsvergunning (uitgebreide voorbereidingsprocedure Omloop 1)

De onderstaande vergunning is voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure als bedoeld in artikel 3.10 Wabo.

Wijhe

  • Omloop 1, het bouwen van een autogarage met werkplaats en showroom en bedrijfswoning, activiteiten bouwen en afwijken van bestemmingsplan.

Beroep en voorlopige voorziening

Op grond van artikel 6:13 van de Algemene wet bestuursrecht, is beroep tegen het besluit tot het verlenen van de omgevingsvergunning slechts mogelijk voor belanghebbenden, die binnen de daarvoor gestelde termijn een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, tenzij dit een belanghebbende redelijkerwijs niet verweten kan worden.

Het instellen van beroep is mogelijk voor iedere belanghebbende (met inachtneming van het bovenstaande) gedurende zes weken, met ingang van de dag na ter inzagelegging. Hiervoor dient een ondertekend beroepschrift te worden ingediend bij de rechtbank Zwolle-Lelystad, Postbus 10067, 8000 GB, Zwolle.

Mits tijdig beroep is ingesteld, kan tevens aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zwolle-Lelystad, Postbus 10067, 8000 GB Zwolle, worden verzocht om met betrekking tot het besluit een voorlopige voorziening, zoals schorsing, te treffen. Voor nadere informatie over het indienen van een beroepschrift kunt u bellen met ons klantcontactcentrum via 14 0570 en vragen naar Renate Nijhof of Gerard Luijmes.

Naar boven