Logo Barendrecht
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning mini-tuincentrum Achterzeedijk te Barendrecht

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken in het kader van afdeling 3.4 van de Algemene Wet bestuursrecht bekend dat een ontwerp omgevingsvergunning voor het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan ter inzage ligt. De ontwerp omgevingsvergunning heeft betrekking op het wijzigen van het bestaand gebruik van een gedeelte van de agrarische bedrijfsbebouwing op het perceel Achterzeedijk 60 te Barendrecht t.b.v. een mini-tuincentrum.

Inzien ontwerpbesluit

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 13 juli t/m 23 augustus 2012 bij het gemeentelijke Servicecentrum ter inzage. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00–15.00 uur, en op afspraak: maandag- en woensdag van 15.00–20.00 uur en dinsdag en donderdag van 15.00 tot 17.00 uur Ook is het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente www.barendrecht.nl http://www.barendrecht.nl/> actueel > ter inzage > ruimtelijke ordening.

Zienswijzen

Gedurende hierboven genoemde periode kan een ieder mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het college van burgemeester en wethouders van Barendrecht, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht. Voor een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken met de heer A.A. Verhoeven via telefoonnummer 14 0180.

Naar boven