Logo Roerdalen
Vaststelling bestemmingsplannen Etsberg 6 Vlodrop en Holsterweg 2 Posterholt

Ter inzage

Van 17 juli 2012 tot 28 augustus 2012 ligt voor iedereen de ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplannen Etsberg 6 Vlodrop en Holsterweg 2 Posterholt ter inzage bij het Servicepunt Roerdalen in het gemeentehuis in St. Odiliënberg (Schaapsweg 20). Deze vastgestelde bestemmingsplannen kunt u ook elektronisch inzien op: www.roerdalen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebiedsomschrijvingen

Het plangebied Etsberg 6 Vlodrop heeft betrekking op het woonhuisperceel Etsberg 6 Vlodrop. Het bestemmingsplan biedt een juridisch en planologisch kader voor de realisering van een nieuwe woning met tijdelijke handhaving van de bestaande woning op deze locatie.

Het plangebied Holsterweg 2 Posterholt heeft betrekking op de agrarische bouwkavel met bedrijfswoning Holsterweg 2 Posterholt. Het bestemmingsplan biedt een juridisch en planologisch kader om de bestaande niet meer als zodanig in gebruik zijnde bedrijfswoning Holsterweg 2 met bijbehorend erf om te vormen tot burgerwoning buitengebied met handhaving van het overige deel van de agrarische bedrijfskavel met recht op realisatie van een nieuwe bedrijfswoning.

Raadsbesluiten

De gemeenteraad heeft deze bestemmingsplannen vastgesteld op 28 juni 2012.

Instelling beroep tegen de vaststelling van de bestemmingsplannen

Gedurende de termijn van inzage staat voor belanghebbenden, die tijdig hun zienswijzen hebben ingediend, of kunnen aantonen dat zij daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, beroep open op de Raad van State, afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Als een beroepschrift is ingediend bestaat tevens de mogelijkheid om bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Paul Planje van onze afdeling Leefomgeving, telefoon 0475-538 888

Sint Odiliënberg, 5 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Roerdalen, de secretaris, J.J.W.M. L’Ortije.

De burgemeester, C.A.M. Hanselaar-van Loevezijn.

Naar boven