Logo Dinkelland
Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Echelpoel III Weerselo

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat met ingang van 13 juli 2012 het volgende ontwerpbestemmingsplan zes weken ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein Echelpoel III Weerselo’.

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in een actuele regeling voor de uitbreiding van het bedrijventerrein in Weerselo. Dit past niet in de bestaande bestemming. Daarom moeten we hiervoor een nieuw bestemmingsplan maken.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerp-vaststellingsbesluit liggen voor eenieder ter inzage bij de receptie tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis. Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in de bibliotheek van Weerselo.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal inzien via de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1774.WEEBPechelpoel3-0301

De bronbestanden staan op http://www/gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/dinkelland/RO_online/manifest.xml.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn kan eenieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, postbus 11, 7590 AA Denekamp en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met de heer Valk of mevrouw Snoeijink-Arens van de afdeling Ontwikkeling via het telefoonnummer 0541-854100.

Inloopavond

Op maandagavond 16 juli 2012 houden wij bij café-restaurant van Olffen te Weerselo een inloopavond. Van 19.00 uur tot 20.00 uur zijn hiervoor de ondernemers uitgenodigd. Aansluitend van 20.00 uur tot 21.00 uur kunnen ook overige belangstellenden het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpbeeldkwaliteitsplan bekijken. Tijdens de avond zijn er ambtenaren aanwezig voor de beantwoording van uw vragen. Wij nodigen u graag uit voor deze inloopavond.

Naar boven