Logo Halderberge
Besluit artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening Oudlandweg 5c te Oudenbosch

Het college van de gemeente Halderberge maakt bekend dat zij met toepassing van een artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening ontheffing verleend ten behoeve van:

Oudlandweg 5c te Oudenbosch, kadastraal bekend als Oudenbosch, sectie E, perceel nummer 351, voor het wijzigen van de bestemming van het bestaande pand van ‘Agrarisch’ naar ‘Bedrijf - statische opslag’.

Kapelstraat nabij 2a te Oudenbosch, kadastraal bekend als Oudenbosch, sectie F, perceelnummer 35, voor het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch’ naar ‘Wonen’ met specifieke vorm ‘Maatschappelijk’.

Het besluit ligt vanaf donderdag 12 juli gedurende zes weken op werkdagen ter inzage bij de gemeentebalie REZ, Parklaan 15 te Oudenbosch tijdens reguliere kantooruren.

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is gepubliceerd hiertegen een beroepschrift indienen. Het beroepschrift moet door de indiener worden ondertekend en dient ten minste te bevatten: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een vermelding van het besluit waartegen het bezwaar is gericht (indien mogelijk een kopie van het bestreden besluit bijvoegen) en de gronden waarop het beroep berust. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Breda, Sector bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA te Breda.

Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift zijn griffierechten verschuldigd.

Het indienen van een bezwaarschrift schorst de werking van het bestreden besluit niet. Belanghebbenden kunnen, indien onverwijlde spoed dat vereist en indien zij een bezwaarschrift als bovengenoemd hebben ingediend, een verzoek om voorlopige voorziening (waaronder schorsing) indienen bij de Rechtbank Breda, Sector bestuursrecht, T.a.v. de Voorzieningenrechter, Postbus 90006, 4800 PA te Breda.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw J.W.E. van Nispen, afdeling REZ, 0165 - 390436.

Naar boven