Ontwerpbestemmingsplan Vergroting agrarisch bouwperceel Korengarst 4 te Noordbroek

Burgemeester en Wethouders maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan 'Vergroting agrarisch bouwperceel Korengarst 4 te Noordbroek' is opgesteld.

Het ontwerp heeft betrekking op het perceel lokaal bekend als Korengarst 4 te Noordbroek en maakt een vergroting van het agrarische bouwperceel juridisch mogelijk. Het ontwerp van dit plan is eerder onderwerp geweest in het wettelijke vooroverleg. Het vooroverleg heeft aanleiding gegeven tot enkele wijzigingen. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en een verbeelding.

Terinzageligging

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 26 januari 2012, gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage. De stukken liggen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij het bureau Ruimte (kamer 203). Ook kunt u de stukken raadplegen op www.menterwolde.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactiemogelijkheid

Iedereen kan tijdens de periode van terinzageligging zienswijzen indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Menterwolde, Postbus 2, 9649 ZG Muntendam. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met dhr. M. Stellingwerf, bureau Ruimte, tel. (0598) 654704. De tijdig ingediende schriftelijke en mondelinge reacties worden betrokken bij de verdere besluitvorming door de gemeenteraad.

Naar boven