Logo Roosendaal
Wijziging bestemmingsplan ‘Buitengebied Roosendaal – Nispen Reparatieplan’ en ‘Buitengebied Wouw’ t.b.v. de inrichting van de ecologische verbindingszone (EVZ) Rissebeek te Roosendaal

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken op grond van artikel 3.6, lid 1, onder a, van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf 16 juli 2012 gedurende zes weken ter inzage ligt het vastgestelde besluit tot het wijzigen van betreffende bestemmingen van het project:

  • Ecologische verbindingszone Rissebeek, NL.IMRO.1674.1104RISSEBEEK-0401

Het plan wijzigt de huidige bestemming ‘landelijk gebied’ (artikel 4 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Roosendaal – Nispen, reparatieplan’) in de bestemming ‘bos/natuurgebied’ (artikel 3 van het bestemmingsplan) en tevens de huidige bestemming ‘agrarisch met waarden-1’ (artikel 4 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Wouw’) of ‘agrarisch met waarden-3’ (artikel 6 van het bestemmingsplan) in de bestemming ‘natuur’ (artikel 18 van het bestemmingsplan).

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerp plan hebben kenbaar gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij het college kenbaar te maken, kunnen gedurende de bovenvermelde termijn van ter inzage legging beroep instellen.

Beroep kunt u instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling.

Belanghebbenden kunnen gedurende genoemde termijn het vastgestelde besluit met de daarbij behorende stukken inzien bij de balie van het gemeentelijk informatiecentrum op het Stadskantoor. Ook liggen genoemde stukken ter inzage in de bibliotheek, Markt 54 te Roosendaal. Daarnaast zijn de stukken te raadplegen via de gemeentelijke website www.roosendaal.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Roosendaal, 13 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Roosendaal, J.M.L. Niederer, burgemeester.

G. van Hofwegen. wnd. secretaris.

Naar boven