Logo Koggenland
Publicatie vastgestelde bestemmingsplannen ‘Berhout – Oosteinde 74’

Burgemeester en wethouders van Koggenland maken op grond van artikel 3.8, lid 3, van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad van Koggenland op 9 juli 2012 het navolgende bestemmingsplan gewijzigd heeft vastgesteld:

  • ‘Berhout – Oosteinde 74’; het betreft de uitbreiding van een bestaand bloembollen- enbroeierijbedrijf.

De aangebrachte wijzigingen zijn het gevolg van ingediende zienswijzen, gewijzigd rijks- en provinciaal beleid en gewijzigde wetgeving.

Tevens is besloten geen exploitatieplan vast te stellen.

Terinzageligging

Het gewijzigd vastgestelde plan en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 16 juli 2012 gedurende zes weken tijdens de openingstijden ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu in het gemeentehuis, Middenhof 2 te De Goorn.

Het bestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.koggenland.nl onder Wonen en werken/bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroepsmogelijkheden

Gedurende de termijn van terinzageligging kan tegen het bestemmingsplan beroep worden ingesteld door belanghebbenden.

Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dat betekent dat het bestemmingsplan in werking treedt met ingang van de dag na die, waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot een besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

De Goorn, 15 juli 2012

Burgemeester en wethouders van Koggenland.

Naar boven