Ontwerpbestemmingsplan Vossenpark te Otterlo

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Vossenpark te Otterlo’ en de daarbij behorende stukken van donderdag 26 januari tot en met woensdag 7 maart 2012 inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in het Raadhuis De Doelen in Ede. Online kunt u terecht op www.ede.nl/bestemmingsplannen. Hier vindt u deze bekendmaking terug, en een directe link naar het plan op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het plangebied ‘Vossenpark te Otterlo’ ligt aan de zuidelijke rand van de kern Otterlo, begrensd door woonbebouwing en bosrijke gebieden en omvat het terrein dat voorheen in eigendom was van caravanhandel Vos.

De bestemmingsplanherziening voorziet in de herinrichting van het voormalige caravanhandelsterrein door woningbouw. De directe aanleiding voor dit plan is de bedrijfsbeëindiging van de caravanhandel. Ook de beëindiging van een agrarisch bedrijf – op basis waarvan twee woningen kunnen worden gebouwd – speelt een rol in het planontwikkeling voor het toevoegen van in totaal 10 woningen in het dorp Otterlo, ter afronding van de rand van de Veluwezoom.

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze over het plan sturen aan de gemeenteraad, postbus 9024, 6710 HM Ede. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u de heer M. Riemersma, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 680 869.

Naar boven