Logo Drechterland
Vastgesteld bestemmingsplan Begraafplaats Zuiderdracht ter inzage

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan Begraafplaats Zuiderdracht ter inzage ligt van 12 juli tot en met 22 augustus 2012. Dit gebeurt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro).

Inhoud van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een perceel grond aan de Zuiderdracht (ten zuiden van huisnummer 29) in Oosterblokker. De gemeente Hoorn wil op dit perceel, dat op het grondgebied van de gemeente Drechterland ligt, een begraafplaats realiseren.

Ter inzage

Het bestemmingsplan bestaat uit een toelichting, de planregels en een verbeelding.

De papieren versie van het bestemmingsplan ligt ter inzage bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis in Hoogkarspel. Ook kunt u de stukken inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn geen zienswijzen ingediend. Het bestemmingsplan is ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan.

Om die reden kan alleen beroep worden ingesteld door een belanghebbende, die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zienswijzen bij de gemeenteraad naar voren te brengen. Beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag of via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. U moet daarvoor beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

  • Vermeld in de brief in ieder geval uw naam, adres, datum, een omschrijving van het besluit waartegen u in beroep gaat en uw redenen van het beroep. Vergeet niet uw handtekening te zetten. Voor in beroep gaan, betaalt u een griffierecht.

Het beroepschrift moet worden ingediend vóór 23 augustus 2012. Het indienen van een beroepschrift heeft geen opschortende werking. Een verzoek tot schorsing van het besluit of een verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingesteld bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Alleen wanneer dat verzoek wordt ingediend binnen de beroepstermijn, treedt het bestemmingsplan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist (art. 8.4 Wro).

Naar boven